Karácsonyi Show eredménye.

Hírek

„Idén először, de nem utoljára hirdette meg a Magyar Lovassport Szövetség Szabadidőlovas Szakága a Lovasiskolák Karácsonyi Show-ját.

A pályázatra a lovasiskolák Karácsonyi videóikat küldhették be. Fantasztikus alkotások születtek és példátlan közösségi élményekkel gazdagodhatott a közel 300 résztvevő és megannyi ember, akik csodálhatták a közösségi médiánkon. A beküldési határidő és a szavazás lezárása között 5 rövid nap telt el és közönségszavazással az alábbi eredmények születtek:

Első az Avalon Lovasudvar 2402 kedveléssel, 17 000 megtekintéssel és 69 hozzászólással.

A második helyen végzett a Hétdombi Lovaspark 2038 kedveléssel, 16000 megtekintéssel és 22 hozzászólással.

A harmadik helyre érkezett a Cigleher Lovasudvar 1481 kedveléssel, 11 000 megtekintéssel és 23 hozzászólással. A versenyt a kedvelések száma döntötte el.

Különdíjban részesült két egyesület, akik kedves történetet meséltek el kisfilmjükön, sok szereplőt foglalkoztattak, különleges, kellemes zenei és képi világot mutattak, ők a Zenit Lovarda és a Táltos Lovas Baráti Kör.

Gratulálunk a győztes és helyezett egyesületeknek, minden résztvevő edzőnek, szülőnek és a digitális segítőknek, akik filmes bravúrjaikkal is elkápráztatták a nézőket.”

Last modified: 2021-12-29