Pályázatok kiírva!

Egyéb, Hírek

1. Szakmai Napok

Benyújtható a MLSZ tagegyesületeinek, akik a 2023. évi liszenszüket befizették és indítottak 2022/23 évben szabadidőlovas versenyen lovast.
A pályázat szakmai programra nyújtható be, melynek nyilvánosnak kell lennie. Előzetesen formanyomtatványon kell jelentkezni a csillorita@gmail.com email címen.
***
A támogatás felhasználásának két fajtája:
1) lovas szakmai tanulmányi kirándulás vagy
2) lovas szakmai előadó napi bére, aki harmadik személy kell, hogy legyen. A szakmai nap lehet elméleti és/ vagy gyakorlati jellegű. Az előadó választható a bírói, edzői vagy pályaépítői listáról. 
***
Utólagosan 8-10 mondatos beszámolót, néhány fotót és minimum 15 fő aláírásával ellátott jelenléti ívet kérünk megküldeni e-mailben.
Válasz e-mailben a jelentkező számla ellenében átutalással kapja meg a támogatási összeget, melynek menetéről a programfelelős tájékoztatja. A számlán minden esetben szerepeltetni kell a határozat számát és az SZLSZ rövidítést!
***
Egyesületenként 2 nap pályázható maximum, napi 50 000Ft összegre.
A pályázat a keret kimerüléséig tart. Elszámolási határidő 2023.szeptember 30.
 
***

2. Bója és labda pályázat   

 
Benyújthatják MLSZ tagegyesületek, amely a 2023. évi liszenszüket befizették és indítottak 2022/23 évben szabadidőlovas versenyen lovast.
***
A pályázat keretében az egyesület szabadon választott forrásból vásárolhat a versenyek rendezéséhez/ edzésekhez bójákat, labdákat, melyek beszerzésének költségéhez Szakágunk hozzájárul 35 000Ft- tal.
***
A kötelező minimum darabszám 30 bója és 30 labda.
A Szakág abban az esetben ítéli meg a támogatást, ha a bóják minimum 45cm-esek!
***
 30-nál többet vásárolhat az egyesület, kevesebbet nem, ha számot tart a támogatásra. 
A vevő mindig a pályázó egyesület.
***
A számlán minden esetben szerepeltetni kell a határozat számát és az SZLSZ rövidítést! A támogatás egyszeri, vissza nem térítendő támogatás! A pályázat a keret kimerüléséig tart.
Elszámolási határidő 2023.szeptember 30.
Kontakt: Bubán Zsolt
 
***

3. Biztonsági kanál 

    

Benyújthatják MLSZ tagegyesületek, amely a 2023. évi liszenszüket befizették és indítottak 2022/23 évben szabadidőlovas versenyen lovast.
A pályázat keretében az egyesület szabadon választott forrásból vásárolhat a versenyek rendezéséhez/ edzésekhez biztonsági kanalakat, melyek beszerzésének költségéhez Szakágunk hozzájárul 30 000Ft- tal. A kötelező minimum darabszám 10 db!
***
A számlán szerepelnie kell:
– Vevőként a pályázó egyesületnek,
– A számlán minden esetben szerepeltetni kell a határozat számát és az SZLSZ rövidítést!
A támogatás egyszeri, vissza nem térítendő támogatás!
A pályázat a keret kimerüléséig tart. 
***
Elszámolási határidő 2023.szeptember 30.
Kontakt: Bubán Zsolt
Pályázati űrlapok, a DOKUMENTUMOK menüpontban találhatóak!

Last modified: 2023-05-03