Pályázatok + Támogatások

1. Szakmai Napok

Benyújtható a MLSZ tagegyesületeinek, akik a 2024. évi liszenszüket befizették és indítottak 2023/24 évben szabadidőlovas versenyen lovast.
A pályázat szakmai programra nyújtható be, melynek nyilvánosnak kell lennie. Előzetesen formanyomtatványon kell jelentkezni a csillorita@gmail.com email címen.
***
A támogatás felhasználásának két fajtája:
1) lovas szakmai tanulmányi kirándulás vagy
2) lovas szakmai előadó napi bére, aki harmadik személy kell, hogy legyen. A szakmai nap lehet elméleti és/ vagy gyakorlati jellegű. Az előadó választható a bírói, edzői vagy pályaépítői listáról.
***
Utólagosan 8-10 mondatos beszámolót, néhány fotót és minimum 15 fő aláírásával ellátott jelenléti ívet kérünk megküldeni emailben.
Válaszemailben a jelentkező számla ellenében átutalással kapja meg a támogatási összeget, melynek menetéről a programfelelős tájékoztatja. A számlán minden esetben szerepeltetni kell a határozat számát és az SZLSZ rövidítést!
***
Egyesületenként 2 nap pályázható maximum, napi 50 000Ft összegre.
A pályázat a keret kimerüléséig tart. Elszámolási határidő 2024.szeptember 30.
***

2. Bója és labda pályázat

Benyújthatják MLSZ tagegyesületek, amely a 2024. évi liszenszüket befizették és indítottak 2023/24 évben szabadidőlovas versenyen lovast.
***
A pályázat keretében az egyesület szabadon választott forrásból vásárolhat a versenyek rendezéséhez/ edzésekhez bójákat, labdákat, melyek beszerzésének költségéhez Szakágunk hozzájárul 35 000Ft- tal.
***
A kötelező minimum darabszám 30 bója és 30 labda.
A Szakág abban az esetben ítéi meg a támogatást, ha a bóják minimum 45cm-esek!
***
30 db-nál többet vásárolhat az egyesület, kevesebbet nem, ha számot tart a támogatásra.
A vevő mindig a pályázó egyesület
***
A számlán minden esetben szerepeltetni kell a határozat számát és az SZLSZ rövidítést! A támogatás egyszeri, vissza nem térítendő támogatás! A pályázat a keret kimerüléséig tart.
Elszámolási határidő 2024.szeptember 30.
Kontakt: Bubán Zsolt
Pályázati űrlapok, a DOKUMENTUMOK menüpontban találhatóak!
***

3. Biztonsági kanál

 

Benyújthatják MLSZ tagegyesületek, amely a 2024. évi liszenszüket befizették és indítottak 2023/24 évben szabadidőlovas versenyen lovast.
A pályázat keretében az egyesület szabadon választott forrásból vásárolhat a versenyek rendezéséhez/ edzésekhez biztonsági kanalakat, melyek beszerzésének költségéhez Szakágunk hozzájárul 30 000Ft- tal. A kötelező minimum darabszám 10 db!
***
A számlán szerepelnie kell:
– Vevőként a pályázó egyesületnek,
– A számlán minden esetben szerepeltetni kell a határozat számát és az SZLSZ rövidítést!
A támogatás egyszeri, vissza nem térítendő támogatás!
A pályázat a keret kimerüléséig tart.
***
Elszámolási határidő 2024.szeptember 30.
Kontakt: Bubán Zsolt
Pályázati űrlapok, a DOKUMENTUMOK menüpontban találhatóak!

***

4. Pályázat időmérő szerkezetre.

A Magyar Lovassport Szövetség Szabadidős Szakága pályázatot ír ki a MLSZ szabadidőlovas tagegyesületei számára időmérő szerkezet üzemeltetésére.

A MLSZ tagegyesületei, melyek a 2024-as évre tagdíjukat befizették, pályázhatnak fotocella szerkezet üzemeltetésére, melynek célja a szakmai színvonal emelése szabadidős versenyeken.

Pályázás menete:
  1. Jelentkezés a szlsz@lovasszovetseg.hu e-mail címen az egyesület bemutatásával.
  2. Indoklás, hogy miképpen hány alkalommal tudja átlagosan évente használni a szerkezetet, mennyiben járulna hozzá a szabadidős versenyek minőségének emeléséhez.

A pályázó egyesület 100% -os vissza nem térítendő támogatásként kapja meg az összeget céltámogatásként, melyet időmérő berendezésre kell fordítania.