Szabadidőlovas Határozatok

SZLSZ 2021. 12. 02-3. (Honlapkezelő)
Határozat – SZLSZ 2019-08-27 (Helyszín minősítés)

SZLSZ 2021.10.27/1. (verseny-támogatás)

A Magyar Lovassport Szövetség Szabadidős Szakágának Elnöksége a 2021. évben meghirdetett, a szabadidős szakág nevezési rendszerében jóváhagyott és megrendezett versenyek megrendezését az alábbi módon támogatja:

  1. A versenyrendező 30 eFt-os „Versenyrendezési hozzájárulás”-t igényelhet, amennyiben az adott versenyen a startok száma 81-100 közé esik
  2. A versenyrendező 40 eFt-os „Versenyrendezési hozzájárulás”-t igényelhet, amennyiben az adott versenyen a startok száma 61- 80 közé esik
  3. A versenyrendező 50 eFt-os „Versenyrendezési hozzájárulás”-t igényelhet, amennyiben az adott versenyen a startok száma nem haladja meg a 60–at.

A versenyrendezési támogatást a Szabadidős szakág területileg illetékes területi felelősénél kell elektronikus levélben igényelni.

A „Versenyrendezési hozzájárulás” kifizetésének feltételei:

  1. A Szabadidős szakág területileg illetékes területi felelősének jóváhagyása és a Szabadidős szakág elnökének engedélye a kifizetéshez a nevezési rendszerben kimutatott start-számok alapján.
  2. A versenyrendező által maximum 2021. december 31-ig a Magyar Lovassport Szövetség számára benyújtott, az engedélyezett összegről kiállított számla.
  3. A versenyrendezési támogatást csak olyan rendező igényelheti, aki a Magyar Lovas Szövetség tagja és a 2021-as éves tagdíját befizette.
  4. Egy rendező maximum három verseny megrendezése után igényelhet támogatást.

A Szabadidős szakág elnöksége a versenyrendezési támogatás kifizetését megtagadhatja abban az esetben, ha az adott versenyen a „Szabadidős Szakági Szabályzat 2021”-ben foglalt előírásokat maradéktalanul nem tartották be.